[x]

Sala:

MOOG

MOOG

INVITA
AMIGOS, ARTISTAS Y SALAS
A REGISTRARSE,
Y AUMENTA
TU POPULARIDAD

Imagen mensual escogida

Imagen mensual escogida

Información y datos sobre el perfil

Información general

Sobre MOOG
Situat al cor de l’antic Barri Xino, el Moog, abans Villa Rosa, és, quasi cent anys després de la seva obertura, un local emblemàtic de la nit barcelonina; un indret sempre a l’avantguarda dels seus temps, ja fos com a temple de la bohèmia flamenca o, a partir del 1996, de les música electrònica. Si durant els anys anteriors a la Guerra Civil va ser un dels locals més famosos de la ciutat, i als 70 l’empori del jovent urderground, des de mitjans dels 90 és el principal referent de la música techno que es programa durant tot l’any a la Ciutat Comtal. Una sala famosa durant els anys 20 a resta del continent europeu, i també durant els darrers 14 anys.

Moog és una sala de prestigi dins el circuit internacional de la música electrònica; un local que en el seu dia va ser pioner i que avui ja és un clàssic de la música electrònica a Europa.

Aforo: 175

Información de contacto
Página web: http://www.masimas.com/moog

Localización

Dirección:
Código postal:
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Pais: España url not loading
Esta web utiliza cookies para mejorar la experiéncia de navegación, y obtener estadísticas anónimas. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies.Disponible aquí