[x]Publicar noticia
INVITA
AMIGOS, ARTISTAS Y SALAS
A REGISTRARSE,
Y AUMENTA
TU POPULARIDAD

Imagen mensual escogida

Imagen mensual escogida

Detalle de la notícia

Eter
Fecha de publicación: 14/02/2014 16:33
Publicado por : Eter

Artista: Eter

Nou disc d'Eter: Un món dissonant

El grup de rock-metal penedesenc ETER presenta nou treball “Un món dissonant”

El grup penedesenc Eter torna a presentar nou disc titulat “Un món dissonant”. Després de més de cinc anys de l’última grabació, i amb un seguit de canvis en la formació, el grup torna als seus origens més contundents practicant un metal alternatiu, amb canvis rellevants com la importància de la melodia en català. En la grabacío s’hi poden trobar influències molt variades dins aquest sector, des del thrash metal més clàssic, passant pel punk o groove metal i el rock. Lletres reivindicatives en català on els músics hi expressen la seva ràbia, els seus somnis i les seves frustacions, però sobretot les seves inquietuds i la força del canvi.

“Un món dissonant”, produït per Eter, ha estat grabat, mesclat i masteritzat per Thrashoo Hernández a Thrashoo estudi de Vilafranca entre juny i octubre de 2013. Consta de 11 temes inèdits que es poden escoltar i descarregar des de l’enllaç: http://etermusica.bandcamp.com o a www.eter.cat.

Actualment el grup està format per Joan Andreu Sendra (bateria), David Izquierdo (baix), Joan Mateu (guitarra) i David Ràfols (guitarra i veu). Eter està començant a tancar les primeres dates de concert per aquest 2014 que donarem a conèixer ben aviat.

www.eter.cat
www.myspace.com/etermusik
www.facebook.com/etermetal
www.twitter.com/etermusica

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiéncia de navegación, y obtener estadísticas anónimas. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies.Disponible aquí