[x]

Hall or venue:

MOOG

MOOG

INVITE
FRIENDS, ARTISTS, HALLS AND VENUES
TO REGISTER,
AND INCREASE
YOUR POPULARITY

Monthly selected image

Monthly selected image

Information and data profile

General information

About MOOG
Situat al cor de l’antic Barri Xino, el Moog, abans Villa Rosa, és, quasi cent anys després de la seva obertura, un local emblemàtic de la nit barcelonina; un indret sempre a l’avantguarda dels seus temps, ja fos com a temple de la bohèmia flamenca o, a partir del 1996, de les música electrònica. Si durant els anys anteriors a la Guerra Civil va ser un dels locals més famosos de la ciutat, i als 70 l’empori del jovent urderground, des de mitjans dels 90 és el principal referent de la música techno que es programa durant tot l’any a la Ciutat Comtal. Una sala famosa durant els anys 20 a resta del continent europeu, i també durant els darrers 14 anys.

Moog és una sala de prestigi dins el circuit internacional de la música electrònica; un local que en el seu dia va ser pioner i que avui ja és un clàssic de la música electrònica a Europa.

Capacity: 175

Contact information
Web site: http://www.masimas.com/moog

Location

Address:
Postal code:
Town: Barcelona
Province: Barcelona
Country: Spain url not loading
This web uses cookies to improve browsing experience, and obtain anonymous statistics. If you continue browsing we consider you accept cookies use.Available here