[x]

Musical artist/group:

COVA&NEGRA ROCK-BAND

COVA&NEGRA ROCK-BAND

INVITE
FRIENDS, ARTISTS, HALLS AND VENUES
TO REGISTER,
AND INCREASE
YOUR POPULARITY

Monthly selected image

Monthly selected image

Information and data profile

General information

About COVA&NEGRA ROCK-BAND
COVA & NEGRA Rock Band. Banda que combina experiència i joventut entre els seus components amb l'únic objectiu d'oferir un producte adequat a tot tipus de públic.
COVA & NEGRA està formada per 6 músics 2 d'ells cantants (noi-noia) amb una dilatada experiència en el món de les orquestres de ball.
La nostra posada en escena i el nostre impecable so representen la millor forma de entendre la música, com és oferir un curat espectacle d'una alta qualitat, versàtil i a un preu veritablement assequible.
Oferim un ampli repertori per fer en 1, 2 o 3 sessions en rigorós directe. Com la revetlla de sempre o amb la més marxosa actualitat estiuenca i, per descomptat amb el pop-rock de tots els temps.

Disposem també de disco mòbil per els intermedis o per allargar la festa en qualsevol moment. Consulteu-nos per qualsevol dubte que us pugui sortir.

Influences / genres
Pop - Rock - Country

Contact information
Web site: http://www.covanegra-rockband.blogspot.com

Location

Town: Arenys de Mar
Province: Barcelona
Country: Spain url not loading
This web uses cookies to improve browsing experience, and obtain anonymous statistics. If you continue browsing we consider you accept cookies use.Available here