[x]Publish an interview
INVITE
FRIENDS, ARTISTS, HALLS AND VENUES
TO REGISTER,
AND INCREASE
YOUR POPULARITY

Monthly selected image

Monthly selected image

Interview detail

Entrevistem a La Gata Zen

Publication date: 29/08/2016 10:10
Published by: La Gata Zen


Artist: La Gata Zen

Hall: Blog: La Música Amanseix les Feres

Entrevistem a La Gata Zensábado, 16 de julio de 2016. Blog: LA MÚSICA AMANSEIX LES FERES


Entrevistem a La Gata Zen
 
La Gata Zen és un grup de rock/funk en format ‘power trío’ que es va formar a Terrassa aquest any. Els integrants del grup són: David Gallart (Bateria), Adán Pelozo (Baix) i Patricio Coutinho (Guitarra i veu). Quan Patricio es va mudar a Terrassa, al curs de català va conèixer a la Noelia, (cosina de l’Adán) qui va presentar-los. De seguida van començar a treballar en el projecte i es farien bons amics. Un parell de mesos després, Patricio va començar un curs de Gravació i Producció en Home Studio a Uqbar Studios on va conèixer al David qui es sumaria a La Gata Zen dues setmanes després consolidant el format i la imatge del nostre grup. A més a més, en  aquest curs a càrrec d’en Pol Ortega, vam conèixer els amics Joan i Albert que ens ajudarien posteriorment a enregistrar cançons en directe a la sala Nova Jazz Cava i també a gravar un demo de la nostra cançó Araña.


Després d’assajar molt i d’obtenir un so com el que buscàvem vam començar a compondre noves cançons i ara tenim un concepte pel nostre primer LP que volem titular Afunkalipsis!. Si voleu conèixer com sona La Gata Zen, us recomanem que vingueu a veure’ns en directe, us agradarà!.
1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?


Patricio: Quan tenia 16 anys la meva mare em va regalar una guitarra acústica que jo volía ja feia algun temps abans i va ser amor a primera vista. Vaig passar moltes hores sol a la meva habitació tocant sense parar. Primer cançons de Nirvana, Ramones, The Beatles (les més sencilles) i de folklore i rock de l’Uruguay. Llavors a mesura que anava aprenent coses noves vaig començar, poc a poc, a estudiar altres grans guitarristes com David Guilmour (Pink Floyd), John Frusciante (Red Hot Chili Peppers) i Mike McCready (Pearl Jam) per esmentar alguns.


Al principi la meva motivació va ser tocar amb amics a casa meva, al parc, només aprendre i compartir. Quan finalment em vaig sentir preparat per sortir a tocar vaig tenir les meves primeres experiències sobre l’escenari.


 


2. Com es crear el projecte “La Gata Zen” Com ha anat evolucionant al llarg del temps?


La Gata Zen és un projecte que estem creant a la recerca d’un so propi i característic. Ens agrada molt compondre les nostres pròpies cançons i en directe també fem alguna versió i jams instrumentals.


El passat 29 de maig vam fer un concert a la Nova Jazz Cava amb un altre grup que es diu Soap Dolls. Amb la col.laboració d’Albert Massot i Oriol Bacardit vam enregistrar demos en directe que ara estem difonent. Tenim presentacions ja confirmades pel juliol, agost i setembre i volem molt més.


 


3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per promocionau-se?


David Traver dels Bucs Baumann i la ràdio Indirecte és qui més ens va ajudar per aconseguir oportunitats. De fet, ell mateix ens va oferir presentar el nostre projecte pels Bucs Sessions 2016 a la sala Nova Jazz Cava. Ens agrada molt saber que tenim un referent com en David.


Marina Comelles de la ràdio online El Garatge ens va fer un podcast del grup que podeu descarregar a la seva pàgina (https://www.ivoox.com/podcast-garatge_lagatazen).


Mireia ens va dissenyar d’una forma molt personalitzada nostres logos.


 


4. Amb quins 5 adjectius us definirieu?


Constants


Determinats


Funktàstics


Espunktanis


Diferents


 


5. Com us veieu  dintre del panorama de la música?  Com veieu el panorama musical terrassenc?


Terrassa és una ciutat plena de música i això va ser el que més em va agradar d’aquesta ciutat. En cada racó et trobes bons músics i tots els caps de setmana tenim una agenda molt variada de concerts.


Com ens veiem dintre? Com un grup que vull col.laborar amb aquesta escena, volem ser part de la música en directe terrasenca i tocar amb altres grups per conèixer més gent.


 


6. Com definiríeu la vostra música?


Som un power trio sense misteri però que explora molts ritmes a la recerca d’un so propi. Fem Rock i també ens agrada el Funk amb molta distorsió. Ens agrada dir fent broma que fem rock alternativo tibetano per tenir l’oportunitat d’inventar un gènere nou algun dia.


 


7. Com us plantegeu els propers concerts? Quins son?


El proper concert de llarga durada és el 30 de Juliol a la Sala Breakout de Sabadell. Volem presentar cançons noves i que comenci l’Afunkalipsis!. També ens presentarem a Terrassa i a Cerdanyola.


- 30 de Juliol - Sala Breakout, plaça Laietana nº48, Sabadell.


- 26 d'Agost - Kau de les Fades, Vallparadís, Terrassa.


- 3 de Septembre - Sala ACME, carrer Portugal nº29 Cerdanyola.


- 30 de Septembre - The Cavern Rock Club, carrer de Còrdova esq carrer de Huelva Terrassa.
 


8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Com a músics els tres estem d’acord que va ser la nostra presentació a la Nova Jazz Cava. Va ser una nit molt especial per a nosaltres.


Com a espectadors:


Adán: The Otherside: Tribute to Pink Floyd.


David: Prodigy


Patricio: Paul McCartney


 


9. Quines són les vostres influencies musicals? 


Pink Floyd, The Beatles, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Platero y Tú, Extremoduro, Pearl Jam, John Frusciante, Nirvana, Black Merda i The Jimi Hendrix Experience i moltes moltes més.


 


10. Quina es la vostra última descoberta musical emergent?


Another Way i Tremenda Muela. Al Jove de la Festa Major d’aquest any, ambdós grups van fer concerts molt bons.


 


11. Un lloc on us agradaria tocar?


Long Beach, California. Somiar encara és gratuït.


 


12. Que aconsellarieu a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?


És necessari molta dedicació i compromís. Assajar dues vegades a la setmana ens sembla que és el miním. També es important col.laborar amb altres grups i anar a concerts per aprendre i recolzar la música en directe. Més cançons originals amb alguna versió i menys tributs.


 


13. Què és el que us  apassiona de la música?


És una llengua universal i un vehicle per connectar amb molta gent. La música és cultura, art i una forma de donar sentit a la vida perquè ens proposa un camí que no té final.


Patricio: Gràcies a la música sóc la persona que vull ser. Vaig tenir l’oportunitat de reinventar-me en un país nou i vaig escollir sense pensar-ho ser el mateix, jo el “peludo” de la guitarra. La música és també la meva identitat.

http://lamusicaamanseixlesferes.blogspot.com.es/2016/07/entrevistem-la-gata-zen.html


This web uses cookies to improve browsing experience, and obtain anonymous statistics. If you continue browsing we consider you accept cookies use.Available here